FUSION Mens HP BIB Shorts Pocket | BIB Shorts Med Lommer

Fusion C3+ BIB shorts pocket er et par komfortable og alsidige cykelshorts i en tætsiddende pasform med smæk. Cykelbukserne er designet til den seriøse cykelrytter, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. På ydersiden af lårene er de velkende Fusions lommer, så der er plads til energi eller affald på dine lange ture.

  • Silikone-belagte benafslutninger.
  • Tripple-Density siddepude med optimeret trykaflastning.
  • CNC-bearbejdet for bløde overgange på siddepuden.
  • 2 FUSIONs lommer på lårene.
  • Aktivt svedtransporterende – optimal til indendørs cykling eller i sommervarmen.

Varenummer: 0294

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

FUSION Mens C3+ BIB Shorts Pocket er udviklet i et materiale, der med sine aktive svedtransporterende og åndbare egenskaber holder din kropstemperatur i balance. Siddepuden sikrer, at du kan sidde behageligt i sadlen under hele træningen eller konkurrencen. Med hjælp fra CNC-skæring får puden en glidende og blød overgang mellem materialerne, som forhindrer slidsår og optimerer trykfordeling og aflastning.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Strikket: 77% polyamid, 23% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader

FUSION Mens HP BIB Shorts Pocket | BIB Shorts Med Lommer

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)