Fusion HOT Long Tights – Lange komfortable tights i tyk kvalitet, når vejret ikke skal være en undskyldning for, at blive inden døre.

Se dem til damer og herrer HER.

Størrelse (m/k/unisex): Bukserne er en normal størrelse small, og jeg mærker ikke at det er en unisex model. Pasformen er også god til en kvindekrop synes jeg.

Svedtransport: Jeg kender bukserne fra brug igennem mange år. De er tilpas svedtransporterende, og ikke for tætte. Selv ved længere pauser oplever jeg heller ikke, at jeg bliver kold af at have svedige Fusion HOT på.

Pasform: Bukserne sidder godt på hele benet. Fusion HOT skal dog trækkes lidt længere op end en almindelig C3 løbebuks, da det tætvævede stof ellers gør, at de godt kan glide lidt ned under løb. Det er nemt at justere stramheden med snøren i taljen. De praktiske sidelommer, og den lille lomme bagpå, gør det nemt at medbringe småting som f.eks. gels, telefon og nøgler på sine ture. Selv efter mange års brug, mange kilometer og mange vaske, er pasformen og vævningen intakt.

Anvendelse: Jeg bruger oftest bukserne til løb i de koldeste vintermåneder, eller hvis jeg løber lange ture i efteråret/vinteren, når det regner og blæser på samme tid, så jeg ikke får for kolde ben/knæ. Fusion HOT er også de tights jeg trækker i, når jeg skal have varmen efter en kold vinter træning; både cykel og løb. Ligesom de også er mine foretrukne bukser, når jeg skal i skoven og lave bål med familien. Enten som primær buks, eller til at have indenunder mine outdoor bukser, på en ekstra kold eller blæsende dag.

Materiale: Fusion HOT materialet er tilpas tykt til at afvise blæst, hagl, kulde m.m., men samtidig ikke så tykt, at det går ud over bevægeligheden. De er perfekte til den danske vinter, og hvis man, i modsætning til mig, har let til at fryse under sin træning, så har man jo mange måneder om året, hvor man kan anvende dem i Danmark.

Alder: Mit ældste par Fusion HOT er over 6 år gamle, og pasformen er stadig helt som da jeg købte dem. I vintermånederne har jeg nok brugt dem 3-5 gange om ugen, til både cykel-, løbe- og skovture.

Slitage: Jeg er mere end almindelig tilfreds med slitagen, eller rettere mangel på samme. Det eneste egentlige slid der har været på bukserne, er stoffet på sidelommerne, som bliver hullet efter mange års brug, af både mobiltelefoner, tyggegummipakker, lommeletter, gels, skarpe negle m.m. Logoet er røget af flere steder på låret, enten helt eller delvist.

Alt i alt: Jeg er mere end almindeligt tilfreds med Fusion HOT. De har en bred anvendelighed, og jeg vil anbefale dem til alle, der har let til at fryse. Helt klart de bedst vintertights af dem jeg har prøvet.

Stjerner: 5 ud af 5 stjerner

Sammensættes med:

Til løbeturen: Fusion C3 Merino t-shirt (find de til herrer her), Fusion S2 Run Jacket (findes til herrer her), Fusion C3 run headband, Montaine Via trail løbehandsker (findes også til herrer her).

Derhjemme: Fusion C3 Plus Recharge Hoodie, Ulvang Raggsok

Fusion HOT Long Tights -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen d. 25-11-2020