Fusion C3+ Recharge Pants – super behagelige bukser i elastisk materiale, hvor kun fantasien sætter grænsen for, hvordan du benytter dem – se dem her!

Størrelse S, damemodel: Buksen er en smule løs i det, så hvis man ligger mellem to størrelser, vil jeg foretrække den mindste. Modellen findes også til herrer – se dem her!

Pasform: Bukserne sidder godt, og er super behagelige at have på. Buksen sidder løst på både benene og i taljen, men her kan den snørers ind, sådan at den kommer til at sidde til. Der er kun elastik bagerst i linningen. Buksen passer lige præcis i forhold til længden på benene, men er man højere end 170 cm ville jeg overveje modellen med ekstra længde.

Svedtransporterende: C3+ metervaren er svedtransporterende, men jeg bruger ikke denne buks til træning.

Anvendelse: Jeg bruger buksen til og fra arbejde, afslapning, før/efter race og med et lille opsmøg på benene, kan den også sagtens bruges til hverdag og styles med en almindelig bluse, da det er en meget pæn træningsbuks. Der er lynlåslommer i siderne, som gør, at man nemt kan have sin mobil og nøgler med og hvis lommerne ikke er i brug sidder de stadig pænt ind til buksen.

Materiale: Buksen er lavet i C3+ metervaren som er let og elastisk. Derudover kan materialet holdene lidt vind ude, hvilket også gør dem egnet til en gåtur i koldere vejr.

Alder: Jeg har haft mine bukser i næsten 1,5 år, hvor jeg har brugt dem rigtig meget.

Slitage: Selv ved dagligt brug over længere tid, holder både farve, pasform og kvalitet af materialet. Derfor er buksen også er en rigtig god investering, da der ikke ses slid derpå.

Alt i alt: Super lækker og behagelig buks, som samtidig er pæn og enkel i designet.

Stjerner: 5 ud af 5 stjerner

Sammensættes med: Vil være ideel sammen med de andre Recharge produkter, blandet andet C3+ Hoodie, C3+ T-shirt eller Sweatshirt.

FUSION C3+ Recharge Pants -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Stine Bruunshøj den 01-12-2020