FUSION C3 LS T-Shirt – hvad enten træningen foregår på løbebåndet, i Crossgym-lokalet eller i skoven, er C3 T-shirten med sin løstsiddende pasform en perfekt overdel – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Trøjen er fint størrelsessvarende. Jeg bruger en str. S. Jeg er almindelig af bygning, er 168 høj og vejer 61-63 kg og har en lille barm.

Svedtransport: Trøjen har en rigtig god svedtransport, og den bliver ikke ”tung”, når den bliver våd.

Pasform: Jeg er vild med pasformen! Den har et løst fit, men ser ikke sløset ud, når man har den på. Samtidig sidder den tilpas løst under armene, så den ikke strammer når man har armene over hovedet eller svinger med armene i en spurt. Den er ikke for kort, som andre langærmede sportstrøjer kan blive når først man er ude på fx løbeturen eller løfter armene over hovedet nede i fitnesscentret. Den hopper ikke op. Ærmerne på underarmen er lidt stramme. Jeg kan ikke smøge ærmerne særligt op, uden at stoffet kommer til at sidde for stramt på min arm.

Anvendelse: Jeg bruger trøjen alene på løbeturen om foråret/efteråret, når der er 10-15 grader og let vind. Den er tilmed god til indendørs styrketræning. Jeg bruger den også som mellemlag på almindelige gåture eller længere vandreture. Den er formidabel under løbejakken på kolde vinterdage, eller dage med meget regn og blæst.

Materiale: Materialet er rigtig blødt, og det er tydeligt at mærke, at det er lavet for at være svedtransporterende. Bruger man den udendørs på en blæsende dag kan man have brug for en vest udover. I og med at den er svedtransportende kan man sagtens bruge den, hvis det regner lidt. Den bliver ikke ”tung” af at blive våd.

Alder: Jeg har haft trøjen i 6 mdr. og brugt den 1-2 gange om ugen.

Slitage: Mærker eller ser ingen forskel nu ift. fra ny. Holder pasformen 100%.

Alt i alt: En lækker langærmet trøje som dækker mange behov og kan bruges til et utal af formål, hvad end det er i sig selv på løbeturen eller som mellemlag under en jakke. Svedtransporten og stoffets kvalitet gør, at man har lyst til at have den på altid.

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med: I forår/efterår bruger jeg trøjen sammen med et par C3 short training tights eller et par lange C3 Training tights. Derudover går den rigtig godt som mellemlag under FUSION S1 løbejakke til kolde, blæsende eller regnfulde dage.

FUSION C3 LS T-Shirt -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen den 07-12-2020