FUSION C3 Light Cycling Jersey – super lækker strækbar cykeltrøje, kan bruges alene, under din cykel-vest eller jakke – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Produktet er unisex, og jeg har en str. S. Den sidder helt stramt til kroppen, som den skal.

Svedtransport: Formidabel svedtransport. Stoffet er lavet i Fusions ØkoTex certificeret C3-metervare, som er aktiv svedtransporterende. Sveden bliver aktivt transporteret væk fra huden og ud på ydersiden af trøjen, hvor det kan fordampe. Man bliver derfor ikke kold på længere cykelture.

Pasform: Trøjen er kortere foran end bagpå, præcis som en cykeltrøje skal være, og så sidder den tilmed stramt, men uden at stramme, da stoffet er super-elastisk. Ærmerne er i mine øjne ekstra lange, hvilket er rart, så de ikke kravler op, når man sidder lænet hen over cyklen. Jeg vil gerne fremhæve den ekstra høje hals, som forhindrer kold luft i at komme ind på kroppen. Virkelig en god ting! Trøjen har tilmed en silikonekant i bunden, hvilket gør, at trøjen bliver siddende hvor den skal på hele turen.

Anvendelse: Jeg bruger trøjen på cykelturen om for- og efteråret – og på koldere sommerdage. Fusion har selv angivet, at den passer i temperaturintervallet 10-20 grader, men kan også sagtens bruges med en jakke udover på endnu koldere dage. Jeg bruger den alene på dage med 15-20 grader eller med en vest udover på dage med 10-15 grader og blæst.

Trøjen har 3 lommer bagpå, hvoraf den ene har en et låg, så man trygt kan have sine nøgler og telefon deri. Telefonen kan dog også godt ligge i de andre lommer uden at falde ud pga. den høje elasticitet i stoffet.

Materiale: Trøjen er yderst og ret tynd, men er samtidig varm. Den er ikke lavet til at være vindtæt, men jeg synes faktisk, at den holder en del vind ude.

Alder: Jeg har haft trøjen siden midten af 2020 og har været flittigt brugt i efterårssæsonen 2020. Jeg glæder mig til at skulle ud i forårssæsonen 2021!

Slitage: Ingen slitage og den holder pasformen, farven og syningerne går ikke op. Virkelig høj kvalitet for pengene!

Alt i alt: En cykeltrøje der kan det hele. Passer perfekt til det danske vejr, hvor der sjældent er varmt nok til korte ærmer. Meget svedtransporterende og er derfor altid behagelig at have på. Desuden er jeg helt vild med den flotte neutrale grå farve.

Stjerner: 5/5.

Sammensættes med: På de koldeste dage med Fusions S1 eller S3 cykeljakke udover. Hvis det blæser lidt er det rart med Fusions S1 cykelvest udover. Og selvfølgelig aldrig en cykeltur uden Fusion C3 Bib shorts til damer eller herrer!

FUSION C3 Light Cycling Jersey -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen