FUSION C3 Leg & Arm Warmer – nødvendigt supplement til cykelgarderoben i overgangsmånederne (eller som ekstra lag). Se Fusion C3 Arm Warmer her – Fusion C3 Leg Warmer her!

Størrelse (m/k/unisex): For både leg warmer og arm warmer gør det sig gældende at de er størrelsessvarende. Det er et unisex produkt, og det kan nok for mig især mærkes på benlængden. Jeg ville vælge den samme størrelse af begge produkter, som jeg bruger i andre beklædningsdele fra FUSION.

Svedtransport: Der er en virkelig god svedtransport i begge produkter. Huden bliver ikke svedig ved brug, heller ikke på lunere dage. Der er god vindbeskyttelse i begge produkter, og ved koldere og mere blæsende dage, vil man nok alligevel vælge lange bukser og langærmet cykeljakke.

Pasform:  I både arm warmer og leg warmer er der et blødt silikonebånd i overkanten. Det sikrer at de ikke glider ned under brug. Silikonebåndet er meget fleksibelt, hvilket også gør at begge produkter er nemme at få både af og på. Arm warmers kan, med lidt træning, aftages imens man kører. På leg warmers er der figurformede syninger, som gør at det løse ben former sig perfekt efter knæet facon. Der er lavet en let kompression i underbenet, hvilket blot gør oplevelsen af produktet endnu bedre.

Anvendelse:

  • Jeg bruger begge produkter i det tidlige forår, i efteråret, på træningsture til Mallorca i foråret.
  • Jeg bruger arm warmers til de tidlige morgen træninger om sommeren, sammen med en vindvest. På den måde kan jeg nemt temperaturregulere ved at fjerne en enkelt beklædningsgenstand.
  • Jeg bruger begge produkter til træning, men de er også begge formidable til race. Leg warmers bruger jeg dog ikke til triatlon races.
  • Arm warmers kan også med fordel bruges til løb/race, sammen med en singlet.
  • Jeg bruger dem både på min racer, min TT cykel og min MBT.
  • Et fif til må- og afmontering af begge produkter er at folde silikonebåndet ned, så du ikke trækker i det eller får det ind mod huden. Det gør det nemmere at få beklædningsdelen på.

Materiale: Som alle andre FUSION produkter lever ØkoTex materialet 100% op til mine forventninger. Det er godt til både koldere og varmere forhold, dog bruger jeg dem ikke til decideret vintertræning. Materialet er meget fleksibelt, let vandafvisende, det er svedtransporterende og det har god vindbeskyttelse.

Alder: Jeg har haft både arm warmers og leg warmers i ca. 4 år, og har brugt det i snit 1 dag om ugen i udendørs sæsonen.

Slitage: Den slitage der er er forventelig, og gælder faktisk kun FUSION logoet, som nogle steder har løsnet sig. Silikonebåndet er fuldstændigt intakt på begge produkter, og er ikke mørnet eller slidt af nogle steder.

 Alt i alt: Jeg er meget tilfreds med begge produkter, og bruger begge dele lige meget. De er begge nemme at folde så meget sammen, at de kan være i lommen på cykelblusen, hvis man har brug for at tage dem af eller på undervejs.

Stjerner: Jeg giver både arm warmer og leg warmer 5/5 stjerner.

Sammensættes med:
Til træning: FUSION S1 Cycling vest, FUSION SLi BiB shorts, FUSION C3 neck gaiter
Til triathlon race: Arm warmer, FUSION Speed suit
Til løb: Arm warmer, FUSION C3 singlet national, FUSION SLi run tight pocket

 

FUSION C3 Leg & Arm Warmer ⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen