FUSION C3 BIB shorts – super lækker unisexmodel cykelbuks, til både indendørs og udendørs cykling – se dem her.

Og find damemodellen HER

Størrelse (m/k/unisex): Disse shorts er unisex, og jeg har en str. S, hvor jeg i damemodellen har en str. M. Den er altså lidt stor i størrelsen fordi det er unisex, hvorfor man sagtens kan gå en størrelse ned, og stadig få et par shorts der sidder godt.

Svedtransport: Stoffet er tilpas svedtransporterende, og man bliver ikke kold og klam mens man har det på, fordi det er åndbart. Selv under en lang og svedig tur på hometraineren bliver man ikke kold.

Pasform: Shortsene sidder godt til. Lige som en cykelbuks skal. Foran går de op til navlen, og bagpå højere endnu, hvor rygstykket ender ud i seler. Selerne er meget elastiske og strammer derfor ikke ned på skulderne.

Siddepuden, som jeg synes er noget af det vigtigste ved cykelshorts sidder virkelig godt. Den er super trykaflastende, uden at være tyk, og syningerne omkring mærker man heller ikke på cyklen.
Jeg er virkelig fan af de silikonebelagte benafslutninger! Det gør bare at afslutningen på stoffet kan være tynd og uden syninger og samtidig sidde hvor den skal uden at glide op, selv efter mange timer på cyklen. Shortsene slutter ca. midt på låret, hvilket jeg er rigtig glad for, da damemodeller sommetider kan være kortere i benene.

Anvendelse: Jeg bruger shortsene på min racercykel og tricykel. Jeg træner i dem til næsten hvert cykelpas, og hvis det sniger sig et cykelløb ind, så har jeg dem også på der.

Materiale: Materialet er meget elastisk, og slutter sig godt til, så de ikke rykker sig under træningen. De er åndbare og meget behagelige at have på.

Alder: Jeg har haft disse shorts siden slutningen af 2020, og de er blevet brugt flittigt siden da.

Slitage: Der er ingen form for slitage på dem, til trods for rigtig mange vask allerede. Siddepuden har også stadig samme fasthed og form.

Alt i alt: En virkelig god cykelshorts, hvor man får virkelig meget for pengene. Siddepuden er virkelig god og det samme er pasformen. Jeg vil altid fortrække og anbefale disse shorts, da man får virkelig meget for pengene, og de kan holde i flere år uden at man kan mærke eller se det på dem. Derudover fås i også i både grøn og blå nu.

Stjerner: Jeg hopper op og giver dem 5/5, da jeg virkelig bare er begejstret for pasform og komfort!

Sammensættes med: Til sommerdage og indendørstræning har jeg en Fusion Jersey på. Til de koldere dage har jeg et par C3 benvarmere på, og en langærmet jakke på udenover, eksempelvis Fusion C3 Light LS cycling jersey.

FUSION C3 BIB shorts -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Stine Bruunshøj