FEUERHAND 276 Lantern | Udendørs Lanterne

269,00 kr.

Skab en hyggelig stemning på terrassen med disse lanterner med levende lys. Flammen beskyttes af glasset og de kan derfor bruges om sommeren, såvel som om vinteren.

  • Galvaniseret stål.
  • Varmeresistent glas.
  • Produceret i Tyskland.

Se de øvrige farver HER.

 

10+ på lager

At skulle finde en mere modstandsdygtig og praktisk petroleumslampe end denne kan være en svær opgave. Lampen er vejrbestandig med sit design i forzinket stål. Med en tankkapacitet på 340 ml, sikrer du dig en fænomenal brændtid på cirka 20 timer inden genopfyldning.

Glasset er Schoot Suprax-glas, der beskytter i alle vejrforhold, både mod vind, slud, regn og sne, så petroleumslampens flamme fortsat kan sprede lys, dag som nat.

Tag petroleumslampen fra Feuerhand med på dine vandreture, dine teltture eller lad den blot sprede en hyggelig, nostalgisk atmosfære i baghaven.

Brænd tid: op til 20 timer
Højde: ca. 29 cm
Vægt: 0,5 kg
Kapacitet: 325 ml

Varenummer: FH276-4010

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)