CRATONI C-Safe Crash Sensor | Kollisionssensor

649,00 kr.

Uanset om du cykler, rider eller står på ski. CRATONI kollisionssensoren svigter dig ikke i en nødsituation!

Ikke på lager

HVAD SKER DER, HVIS DU FALDER? Kollisionssensoren indeholder sensorer til måling af kræfter, der kan opstå ved et fald. Så snart der registreres et muligt fald, kommunikerer kollisionssensoren med din smartphone og sender din placering via SMS til de nødkontakter, du har oprettet.

NEM MONTERING PÅ DIN HJELM – CRATONI C-Safe Crash Sensor er kompatibel med alle Cratoni-hjelme. Her kan du nemt fastgøre kollisionssensoren til bæltet eller hjelmen. Der er CRATONI-modeller, der har en C-Safe-port til kollisionssensoren. Crash-sensoren kan fastgøres til C-Safe-porten ved hjælp af båndklemmen. Har du en hjelm fra en anden producent, er det heller ikke noget problem. Du kan fastgøre kollisionssensoren til enhver hjelm med en selvklæbende pude.

STYR VIA CRATONI APP – Takket være den overskuelige, ryddelige brugerflade kan du hurtigt finde rundt i appen. Du kan tilføje op til tre nødkontakter. Så snart en ulykke er registreret, vil din position blive sendt til dine nødkontakter via SMS. De kan nu underrette beredskabet, hvis det er nødvendigt.

Vigtig! Kollisionssensoren giver ikke besked til alarmcentraler eller lignende.

INDLEDENDE OPSÆTNING GJORT LET!  Opsætningsguiden hjælper dig med at konfigurere din C-Safe Crash Sensor. Din fordel: Kollisionssensoren er tilsluttet din smartphone og klar til brug inden for få minutter!

Varenummer: CR2308

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)