COGHLANS Folding Saw | Foldesav Med 53 Cm Klinge

619,00 kr.

Coghlans foldesav er et alsidigt værktøj perfekt til udendørsentusiaster og gør-det-selv’ere. Dens sammenfoldelige trekantede rammedesign gør den nem at opbevare og transportere, mens den anodiserede aluminiumsramme holder vægten lav på kun 425 gram. Savens 53 cm stålklinge tilbyder hurtig og præcis skæring, hvilket gør den fantastisk til alle dine træskæringsbehov i lejren. Derudover kan rammen holde ekstra knive, hvilket sikrer, at du altid har en skarp ved hånden.

10+ på lager

Varenummer: CG8901

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)