CAMELBAK Podium 3.0 | Markedets Bedste | 710ml

Et nyt design og forbedret rengøringsevne fastholder Podium-flaskens position som den bedste af de bedste inden for cykelindustrien. Denne premium cykelflaske prioriterer ydeevne og fremragende burpasform frem for alt andet for både professionelle og rekreative brugere. Let at presse og altid BPA-fri, Podium er den ultimative flaske til hurtig og pålidelig hydrering.

  • Kapacitet: 710ml.
  • Vægt 77 gram.
  • Dimensioner: 22.8 x 7.4 x 7.4 cm

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Uanset afstanden er det vigtigt at forblive hydreret, mens du er på cyklen. Designet til at passe til en række forskellige flaskebure på markedet, sammen med et design, der er let at klemme, for at sikre mere væske med mindre indsats, er Podium udstyret med en selvlukkende hætte for mindre spild og stænk. On/off ventilen giver en positiv spærring for lækagesikker transport, og alle dele er 100% fri for BPA, BPS & BPF. Podium tilbyder klassens bedste hydrering, så du kan forblive fokuseret på turen.

Aktivitet

, , ,

Køn

, ,

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)