CAMELBAK Eddy+ Lifestraw 32oz | 1L Flaske med Filtrering

499,00 kr.

Vandet filtreres to gange for at fjerne bakterier, parasitter og mikroplastik og reducere bly, dårlig smag, klor og andre uønskede kemikalier – hvilket giver en jævn strøm af ren og sikker hydrering. Eddy+ drikketuden er sip-venlig og spildsikker, når den er åben, lækagesikker, når den er lukket, og nem at bære. Lavet med Tritan™ Renew er hovedbeholderen bæredygtig, let og skånsom for miljøet. 

  • Dimensioner: 23.5 x 10.5 x 8.8 cm.
  • Vægt :198 gram.
  • Bideventil leverer et højt vand-flow.

 

10+ på lager

Hovedbeholderen er lavet med Tritan™ Renew, en meget holdbar og let plastik fremstillet af 50 % genbrugsmateriale. En mere bæredygtig løsning, Tritan Renew er lavet ved hjælp af en genbrugsproces, der er mere effektiv end standard mekanisk genbrug, og producerer et overlegent materiale med mindre efterspørgsel på begrænsede ressourcer. Den er lugt- og pletbestandig og fri for BPA, BPS og BPF.

Varenummer: CB2550

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)