Camelbak Can Cooler Vacuum Insulated | Dåse Køler

249,00 kr.

Denne dåsekøler har en can-do-attitude. Den kraftige pulverlak er ridsefast, så du kan smide cooleren i opvaskemaskinen, når du er færdig. En skridsikker silikonepude på bunden griber overflader, så du kan undgå ridser og spild. Den dobbeltvæggede, vakuumisolerede rustfri stålkonstruktion kan holde din drik kølig og forfriskende til dit udendørseventyr. Nyd rent drikke med BPA, BPS & BPF frie materialer og 18/8 rustfrit stålkonstruktion betyder, at du vil smage din drink og intet andet.

  • Dobbeltvægget vakuumisoleret for at holde temperaturen.
  • 2 timer koldt.
  • Passer til de fleste kopholdere.
  • Skridsikker silikone base.

Varenummer: CB2743

Er din dåse eller flaske ved at blive varm? Den nye Horizon Can Cooler, her for at sikre, at køligere hoveder sejrer. Den “kan” passe til en bred vifte af 350ml dåse- og flaskestørrelser i dens dobbeltvæggede, vakuumisolerede rustfri stålkonstruktion. Dette design vil holde din drik iskold, så du kan vende tilbage til øl-i-hånd-fodbold eller slappe af ved lejrbålet.

Dåse kølerens funktioner:

Skridsikker krave: Grib og fjern nemt

Holdbar: 18/8 rustfrit stål

Holdbar: Pulverlak finish

Tåler opvaskemaskine

Drink Clean: BPA, BPS og BPF fri

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)