BLACK+BLUM Insulated Water Bottle L | 750ml Flaske

329,00 kr.

En 750 ml vakuumisoleret flaske, der holder dine drinks kolde i 24 timer eller varme i 12 timer. Den har en bred åbning for nem hældning og rengøring. 100% tæt og lækagesikker.

  • Vegansk læderrem fastgjort til låget.
  • BPA fri.
  • Fremstillet af rustfrit stål, silikone og kunstlæder.
  • D7.7cm H28.5cm
  • Vægt 384 g.

Tåler flasken opvaskemaskine?

Nej, kun håndvask.


Hvordan passer jeg på min flaske?

Dette produkt må IKKE bruges til at holde mælkeprodukter eller babymad varm eller kølig. Opbevar ikke letfordærvelige fødevarer i en længere periode. Opbevares utilgængeligt for børn, når produktet indeholder varme væsker. Før du skruer toppen ned, skal du sørge for, at tætningsringen er ubeskadiget og passer helt ind i lommen. Transporteres opretstående. Varme væsker kan forårsage skoldning.


Hvordan renser jeg min flaske?

Rengør din flaske med varmt vand og opvaskemiddel før første brug og efter hver brug. Nedsænk IKKE i vand. Tør grundigt efter at have ladet det løbe af. Opbevar altid beholderen uden låget.


Hvordan fjerner jeg pletter?

Fyld flasken med varmt vand, tilsæt en teskefuld bikarbonatsodavand (LÆG IKKE låg på, mens du bruger denne rengøringsmetode). For de bedste resultater lægges i blød natten over. Skyl altid før genbrug. Alternativt kan du bruge en opløsning af eddike og vand.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)