Nadia Hovgesen – AKA: nadiahovgesen

Mit navn er Nadia Hovgesen. Jeg er 26 år og bor i Århus sammen med min kæreste Emil.

Her ser I mig i mit rette element; i mine løbesko og i mit løbetøj. Jeg elsker at løbe, og jeg løber for at blive bedre og hurtigere. Klichéer som “løb er mit frirum” og “jeg løber for at slappe af” forstår man nok først, når man begynder at kalde sig selv for en løber, og man ikke kan lade være med at løbe.

For 1 år siden skiftede jeg titel og begyndte at kalde mig selv for triatlet. Jeg træner 6-9 gange eller 8-10 timer om ugen fordelt på svømning, cykling og løb. Min favoritdisciplin er stadigvæk løb og især de lange intervaller eller den lange rolig søndagsløbetur er noget jeg altid ser frem til. Den tidlige morgentræning er vokset på mig, og jeg elsker at starte dagen med svømning eller en time på spinningcyklen. Til daglig læser jeg medicin og om et år kan forhåbentlig tage mig titlen “læge”. Selvsagt fylder studierne meget i hverdagen, men jeg finder en ro i at få det hele til at gå op ved at strukturere min hverdag, så der kan findes tid til det hele.

Noget der altid kan få mig afsted på en løbetur, uanset om det stormer og regner er korrekt påklædning. På de hårde dage hvor sofaen lokker, kan jeg finde på at iklæde mig sportstøjet en times tid inden turen – bare lige for at gøre det ekstra nemt at komme ud ad døren, når det så gælder. Jeg har i mange år været glad for FUSION produkter, da det er produkter der ikke mindst holder i flere år, men også er produkter, som jeg føler mig komfortabel i. Og så findes der produkter, der passer til alt slags vejr. Det stykke tøj, der har været ude af skuffen flest gange er C3+ træningsshorts lavet specielt til kvinder. Den brede elastik er fantastisk!

I bund og grund lever jeg ud fra, at det jeg har lyst til, har jeg også tid til – det jeg har mest lyst til, kommer først. Ofte er det en løbetur J

Stine Bruunshøj Nielsen – AKA: Stinebruunshoej

Mit navn er Stine. Jeg er 29 år og bor i Århus sammen med min kæreste og vores datter på fem måneder. Jeg er pt. på barsel. Det er jeg frem mod foråret 2021, hvor jeg skal tilbage til mit arbejde. Jeg er ansat i staten.

Før jeg blev gravid dyrkede jeg langdistance triatlon, og brugte næsten al min fritid herpå. 

Det kastede rigtig gode resultater af sig, da jeg blandt andet blev jeg nr. 2 i min Age Group til både Ironman Copenhagen og 70.3 i Jönköping i 2019. 

Jeg har de seneste år kørt 3-4 race på en sæson. Det har været blandet mellem distancerne kvart til hel, i både ind- og udland. 

Jeg brænder for sporten, og elsker kombinationen af de tre sportsgrene; svømning, cykling og løb. Det betyder at min træning altid er varieret, og at der er altid noget at arbejde med. Jeg slipper så også for at gå træt i en enkelt disciplin.

Nu er jeg i gang med “genoptræning” efter min graviditet, hvor jeg på ugentlig plan løber tre gange og styrketræner to gange. Hvis tid og overskud er der, bruger jeg også lidt tid på min hometrainer i kælderen. Dog vil jeg sige, at det at være mor, næsten er en elitepræstation i sig selv 😉 

Min træning har været, og er igen nu, tilrettelagt af en personlig træner. Det hjælper mig til at optimere hvert enkelt pas, sådan at den rette progression opnås. De lange cykelture og turene i svømmehallen må jeg have til gode indtil min datter ikke længere ammes. 

Den mindre mængde af træning betyder også, at jeg har langt mere fritid til at være sammen med min familie, og med en lille pige i hjemmet, er det helt naturligt for mig at mine prioriteter er blevet ændret. Og så nyder vi at gå lange ture med barnevognen i naturen, hvor vi ofte har medbragt en kop kaffe.

Maja Kirstine Petersen – AKA: Superskurk

Mit navn er Maja. Jeg er 41 år og bor i Horsens med min kæreste, vores søn på 2 og min datter på 10 år.

 Af profession er jeg vejleder på en uddannelse. I min fritid er jeg blandt andet passioneret triatlet, (ultra)løber, outdoor-entusiast og madnørd med stort M.

Såvel min kæreste som jeg kører triatlon, hvorfor vi i nogles øjne nok lever et ”über struktureret” liv. Jeg har en træner, der tilrettelægger al min træning. Dette så der er fuld overensstemmelse mellem hvad der er muligt som fuldtidsarbejdende mor og ambitiøs amatør triatlet. På den måde sikres det, at jeg træner nok, uden at træne for meget, samtidig med at jeg får fuldt udbytte af de timer jeg lægger i det.

Jeg træner træner 10-12 timer om ugen, men noget mere i peakperioder op til races.Min krop er en rigtig god dieselmotor, hvorfor jeg nok har en forkærlighed for de længere triathlon distancer som 1/4, 1/2 og hel Ironman.

Det samme gælder ultraløb; ikke hurtig, men god. Min racesæson er meget forskellige fra år til år, men tilrettelægges ud fra hvad der er mine A- og B races. 

 Heldigvis har jeg en træner, som er god til at bakke op om mine tossede ideer, og han “lader mig” ofte race alt hvad jeg gerne vil, så længe det passer ind i planen.

Min favorittræning er klart løb og cykling. Jeg kan rigtig godt lide cykelturene i det fri på alle tidspunkter af året, de hårde intervalpas på hometraineren og mine lange løbeture i weekenderne, hvor jeg kommer ud i den friske luft og kan følge naturens gang. Svømmetræningerne kæmper jeg noget mere med, da jeg er som en ”sten i vandet” og lærte at svømme relativt sent. Jeg roser dog mig selv for min vedholdenhed.

Min familie og jeg har vores fælles frirum i naturen, hvor vi sammen deler glæden ved både vandreture, shelterliv og madlavning på bål. Det er typisk her, vi tanker op på vores fælles” familiekonto” i ferier og weekender.

Trine Poulsen – AKA: TriPoulsen

Jeg er 31 år, ansat i staten og bor i Ølstykke. Jeg er gift, har pt. ingen børn, men en lille hund.

Min bopæl i Ølstykke betyder, at jeg har hele Nordsjælland og omegn som legeplads, når jeg udøver min yndlingssport, cykling. Jeg er samtidig bidt af triatlon og elsker sammensætningen af de 3 discipliner, svømning, cykling og løb.

Jeg træner gennemsnitligt 8-10 timer om ugen uden for racesæson – mens mængde og tidsforbrug ca. fordobles i racesæson. Fokus ligger meget på styrketræning, cykling og svømning. Løb sker i det omfang et til tider udfordret knæ kan være med.

I en typisk sæson vil jeg køre et sted ml. 4-8 races fordelt over forskellige distancer. Det gælder alt fra sprint til halv distance i triatlon, regulære cykelløb samt duatlon.

Triatlon og træning er min hobby, men er gennem årerne også blevet en livsstil og en uundværlig del af min hverdag. Når jeg ikke cykler Nordsjælland tyndt eller pisker vandskum i svømmeren, så bruger jeg meget tid på vores lille hund, som jeg elsker at træne og gå ture med. Og hvad er bedre end en snude efter en lang dag med træning og arbejde. Derudover sætter jeg pris på hjemlig hygge og god mad, hvilket jeg ynder at lave.

Med mængden af træning flere gange om ugen, i flere forskellige discipliner, inkl. races, kræver det godt, holdbart og lækkert træningstøj og her kommer Fusion ind i billedet. Jeg er kæmpe fan af Fusions produkter til både min træning og races.

Mit ultimative yndlings- uundværlige, ”Must have” træningstøj er Fusions C3+ cycling bib, C3+ training tights long og C3 training top <3

Til race vil jeg til enhver tid vælge Fusion SLi Speed Suit. Dragten sidder fuldstændig som den skal, bliver ikke kold og klam og har et fantastisk lille ærme, der gør man ikke racer med bare skuldre, hvilket jeg personligt er stor fan af.

Mit bedste træningstip:

”Gør det fordi du ikke kan lade være”

Træning skal være sjovt – men lårene må gerne brænde 😉

Se Trines produktanmeldelser hos Liestmanns.dk