Jeg er 30 år og bor i Århus sammen med min kæreste og vores datter. Jeg var på barsel indtil foråret 2021, og kom derefter tilbage til mit arbejde, i staten.

Før jeg blev gravid dyrkede jeg langdistance triatlon, og brugte næsten al min fritid herpå.

Det kastede rigtig gode resultater af sig, da jeg blandt andet blev jeg nr. 2 i min Age Group til både Ironman Copenhagen og 70.3 i Jönköping i 2019.

Jeg har de seneste år kørt 3-4 race på en sæson. Det har været blandet mellem distancerne kvart til hel, i både ind- og udland.

Jeg brænder for sporten og elsker kombinationen af de tre sportsgrene; svømning, cykling og løb. Det betyder, at min træning altid er varieret, og at der er altid noget at arbejde med. Og så slipper jeg for at gå træt i en enkelt disciplin.

Min træning har været og er igen nu, efter barsel, tilrettelagt af en personlig træner. Det hjælper mig til at optimere hvert enkelt pas sådan, at den rette progression opnås.

Den mindre mængde af træning der har været, betød, at jeg havde langt mere fritid til at være sammen med min familie. Og med en lille pige i hjemmet, er det helt naturligt for mig, at mine prioriteter er blevet ændret. Vi nyder nemlig også at gå lange ture med barnevognen i naturen, hvor vi ofte har medbragt en kop kaffe.